Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.5°C23.5°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.3°C21.1°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.5°C25.4°C
3 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.7°C22.2°C
1 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C18.5°C
0 BF 68%
Ακόμα και τα ΜΑΤ επιστράτευσε ο Γεωργιάδης μετά το άδειασμα Μητσοτάκη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ακόμα και τα ΜΑΤ επιστράτευσε ο Γεωργιάδης μετά το άδειασμα Μητσοτάκη (Video)

Μέτρα που παίρνονται για όλο το σύνολο του πληθυσμού πρέπει να εφαρμόζονται και για την Εκκλησία είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Mega.

Στο αυτονόητο στο οποίο προσήλθε χθες ευτυχώς και ο Κυρ. Μητσοτάκης με το διάγγελμα του ο κ. Γεωργιάδης για χάρη της επικοινωνίας και της κωλοτούμπας του στο θέμα του κορωνοίού και της Εκκλησίας είπε:

«Τι εννοεί ο κ. Κατρούγκαλος αν δηλαδή οι πιστοί πάνε στην Εκκλησία να λειτουργήσουν να στείλουμε τα ΜΑΤ;» «Ονειρεύεστε μία Εκκλησία με τα ΜΑΤ;» ρώτησε διαστρεβλώνοντας το θέμα και επιτέθηκε προσωπικά στον τηλεπαρουσιαστή της εκπομπής.

Πώς να διαφύγει άλλωστε αφού μόλις χθες δήλωνε στο ΣΚΑΙ πως στηρίζει τη στάση της Εκκλησίας και έδωσε "ιερή" μάχη κατά των άθεων τονίζοντας πως η κριτική στάση απέναντι στην Εκκλησία είναι κόμπλεξ και «εμετός».

«Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις;» ρωτούσε χθες ο υπουργός, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ, Ανδρέα Πετρόπουλο προσθέτοντας: «Αφού δεν πιστεύεις να μην μιλάς καθόλου γι’ αυτά. Κάθε φορά που ένας συριζαίους μιλάει, εμείς εκνευριζόμαστε». «Οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι με μας»...

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέξει αν θα ακολουθεί την επιστήμη ή τον σκοταδισμό.

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να επιλέξει: ή με την επιστήμη και τον σεβασμό στην κοινή λογική ή με το τοξικό μείγμα ανορθολογισμού και σκοταδισμού που ναρκοθετεί την κοινωνική συνοχή και απειλεί τη δημόσια υγεία".

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL