Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Τι 'πες τώρα / Μετανοείτε, άπιστοι! Το λέει και ο ΕΟΔΥ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα / Μετανοείτε, άπιστοι! Το λέει και ο ΕΟΔΥ

Ευτυχώς, οι τηλεπερσόνες πρόλαβαν να πλέξουν κάλτσες και να μεταβούν αυτοπροσώπως στο «μέτωπο» για να εμψυχώσουν ως εθνικά υπερήφανες μαζορέτες τα εθνικά «στρατεύματα».

Λίγο έλειψε να πέσουν πάνω στον Λαγό, που έτρεξε να εναγκαλιστεί τα «τάγματα εφόδου». Λίγη από τη δόξα των «ηρώων» που ευλογούν κανάλια και κυβέρνηση μία ολόκληρη εβδομάδα. Πού το κακό;

«Έχουν δώσει όπλα σε όλους όσους μπορούν να κρατήσουν όπλο, χωρικούς, γεωργούς. Συλλαμβάνουν μέσα στα χωράφια όσους ξεφεύγουν από τα σύνορα, τους κακοποιούν. Υπάρχουν βίντεο» καταγγέλλει ο Γιάννης Λασκαράτος, εκδότης της εφημερίδας "Η Γνώμη".

Απορώ που είδε η "Αυγή" τα «τάγματα εφόδου»...

Η «ασύμμετρη απειλή» και η «οργανωμένη και μαζική προσπάθεια παραβίασης των συνόρων μας», όπως είπε ο Πέτσας, δημιουργούν μια έκτακτη ανάγκη. Άρα αιτιολογείται η αναστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων, του δικαιώματος αιτήματος ασύλου ή της ελεύθερης μετακίνησης. Ακόμα και στα μωρά...

«Ευχαριστούμε τον κ. Ερντογάν που κατήργησε τα προσχήματα, που μας έδωσε το δικαίωμα να επικαλεστούμε επιτέλους κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που έδωσε προσωπικά στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ευκαιρία να δείξει το μέταλλό του” είπε ο Κ. Μπογδάνος.

Άδ. Γεωργιάδης: «Ισόβιες φυλακές» θα είναι τα κλειστά κέντρα στα νησιά. Για «κλειστά κέντρα και στα ξερονήσια» συζητά η κυβέρνηση, όπως ενημέρωσε ο Στ. Πέτσας και πώς αλλιώς, αφού, όπως δήλωσε η Ζωή Ράπτη «θα μας πάρουν τις δουλειές».

Αφού εξήγησε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα βυθίζει βάρκες, απλά θα τις σπρώχνει και θα σφυρίζει αδιάφορα για τους πνιγμούς, συνέχισε με επιχειρηματολογία που θα τη ζήλευε κάθε ακροδεξιός εθνοπατριώτης:

«Έχουμε να υπερασπιστούμε τη χώρα μας, τους Έλληνες. Να υπερασπιστούμε τις δουλειές των Ελλήνων. Οι μετανάστες θα μας τις πάρουν τις δουλειές, όπως κάνουν στην Τουρκία».

«Μα τι θέλετε, να κλείσουμε τις Εκκλησίες;» φωνάζει ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος. Τα κρούσματα εξαπλώνονται, αλλά δεν χρειάζεται να φοβούνται ο πιστοί όπως δηλώνει: "Δεν μεταδόθηκε ποτέ ασθένεια από τη θεία κοινωνία"!

Και να 'ταν μόνο αυτό; Ο ΕΟΔΥ ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες ότι έχει κάνει συμφωνία με τον Θεό και η θεία κοινωνία είναι ασφαλής. Μόνο οι άπιστοι να τρέμουν. Μετανοείτε. Προλαβαίνετε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL