Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C23.0°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.5°C22.6°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
4 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
0 BF 30%
Ακροδεξιά δήλωση Γεωργιάδη: Ανακάλυψε «ομαδική προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας» την ώρα που θαλασσοπνίγονται άνθρωποι (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ακροδεξιά δήλωση Γεωργιάδη: Ανακάλυψε «ομαδική προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας» την ώρα που θαλασσοπνίγονται άνθρωποι (Video)

«Έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά δείχνοντας πόσο θολές είναι οι διαχωριστικές γραμμές της Ν.Δ. με την ακροδεξιά.

«Φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112» σχολίασε για να προσθέσει μετά «Έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας, αλλά η κυβέρνηση θα το αντιμετωπίσει".

Όταν η κ. Γεροβασίλη του επισήμανε την απάνθρωπη αυτή δήλωσή του εκείνος επέμεινε σε αυτή.

Αναρωτιέται κανείς τι ακριβώς εννοεί ότταν λέει "η κυβέρνηση θα το αντιμετωπίσει". Συμφωνεί με αυτή την ακραία δήλωση η Ν.Δ. και ο Κυρ. Μητσοτάκης;

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη επανήλθε στο τουίτερ:

Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι - Όρμπαν; σημειώνει σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα η Όλγα Γεροβασίλη.

https://twitter.com/olgagerovasili/status/1215916331083665415?ref_src=twsrc^tfw

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Με δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου Αλέξης Χαρίτσης καλεί τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση για την δήλωση του αντιπρόεδρου της Ν.Δ. και υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε σήμερα:

Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης στους Παξούς μετά από βύθιση σκάφους με μετανάστες (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL