Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναγνωστοπούλου σε Λαζαρίδη: Η αριστεία της Ν.Δ., το πελατειακό κράτος των κουμπάρων (Video)

Δεν άφηνε την Σία Αναγνωστοπούλου να τοποθετηθεί στο πάνελ της ΕΡΤ ο Μακάριος Λαζαρίδης και κατήγγειλε το "δεξιό στυλ" τον "τραμπουκισμό", που έχουν όλοι οι νεοδημοκράτες στα κανάλια, δηλαδή, να μην αφήνουν τον συνομιλητή τους να μιλήσει εκείνος θίχτηκε που τον είπαν δεξιό!

Ωστόσο παρά τις διακοπές η κ. Αναγνωστοπούλου κατάφερε τελικά να ακουστεί για τις διαψεύσεις των προεκλογικών υποσχέσεων της Ν.Δ. μιλώντας για την «αριστεία της Ν.Δ. που έγινε το «πελατειακό κράτος των κουμπάρων».

«Που είναι οι φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη; Που είναι οι προεκλογικές της δεσμεύσεις της Ν.Δ.; Που είναι οι μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές που τώρα θα βρεθούν οι μικρομεσαίοι επιβαρυμένοι με την δημιουργία κλάσεων;»

«Το κράτος των αρίστων, την κ. Γείτονα στο ΙΕΠ, τους διοικητές των νοσοκομείων; Βρείτε μου πέντε διοικητές των Νοσοκομείων που να είναι άριστοι. Όχι μόνο είναι ιδεοληπτική η Ν.Δ., την αριστεία την έχει κάνει κομματικό πελατειακό κράτος των κουμπάρων».

Kατ.Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο