Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναγνωστοπούλου σε Λαζαρίδη: Η αριστεία της Ν.Δ., το πελατειακό κράτος των κουμπάρων (Video)

Δεν άφηνε την Σία Αναγνωστοπούλου να τοποθετηθεί στο πάνελ της ΕΡΤ ο Μακάριος Λαζαρίδης και κατήγγειλε το "δεξιό στυλ" τον "τραμπουκισμό", που έχουν όλοι οι νεοδημοκράτες στα κανάλια, δηλαδή, να μην αφήνουν τον συνομιλητή τους να μιλήσει εκείνος θίχτηκε που τον είπαν δεξιό!

Ωστόσο παρά τις διακοπές η κ. Αναγνωστοπούλου κατάφερε τελικά να ακουστεί για τις διαψεύσεις των προεκλογικών υποσχέσεων της Ν.Δ. μιλώντας για την «αριστεία της Ν.Δ. που έγινε το «πελατειακό κράτος των κουμπάρων».

«Που είναι οι φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη; Που είναι οι προεκλογικές της δεσμεύσεις της Ν.Δ.; Που είναι οι μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές που τώρα θα βρεθούν οι μικρομεσαίοι επιβαρυμένοι με την δημιουργία κλάσεων;»

«Το κράτος των αρίστων, την κ. Γείτονα στο ΙΕΠ, τους διοικητές των νοσοκομείων; Βρείτε μου πέντε διοικητές των Νοσοκομείων που να είναι άριστοι. Όχι μόνο είναι ιδεοληπτική η Ν.Δ., την αριστεία την έχει κάνει κομματικό πελατειακό κράτος των κουμπάρων».

Kατ.Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Για τους πολύ λίγους

Η Νέα Δημοκρατία, ως δεξιό κόμμα, και η κυβέρνησή της δεν είναι υπέρ των επιχειρήσεων, όπως ψευδώς διατείνεται. Είναι υπέρ του κεφαλαίου, είναι δηλαδή υπέρ των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων και εναντίον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και εναντίον των εργαζομένων

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις