Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Μαντάς: Η ΝΔ με τα ΜΜΕ μας γυρίζει δεκαετίες πίσω (ηχητικό)

«Νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά έχουν χάσει τη ψυχή τους, τις αξίες τους και τον ριζοσπαστισμό τους εγώ θα τους έλεγα μια φράση μόνο ‘είναι βαθιά γελασμένοι’» σημείωσε ο Χρ. Μαντάς σε συνέντευξη του στο Κόκκινο

Για την ταξική προτίμηση της Νέας Δημοκρατίας στα πιο υψηλά εισοδήματα και στους κολλητούς της κάτι που αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό ο οποίος θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες μίλησε Στο Κόκκινο ο Χρήστος Μαντάς που είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σημείωσε ότι αυτό φαίνεται και από τις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα και θα φανεί και κατά τη συνταγματική αναθεώρηση.

Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Μαντάς εξήγησε ότι η ΝΔ είναι μια σκληρή, ταξική, νεοφιλελεύθερη δεξιά, που ομνύει στον νεοσυντηρισμό και κάνει πραγματικά πεισματικό ιδεολογικό αγώνα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως με την υπεροπλία των ΜΜΕ που διαθέτει, για να μας γυρίζει δεκαετίες πίσω με αυτούς που πάντα έκαναν κουμάντο και ενοχλήθηκαν πολύ από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που παρά τις δυσκολίες έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια.

Τους αιφνιδίασε, εξήγησε ο κ. Μαντάς, δεν το περίμεναν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κατέβαινε στην πορεία του Πολυτεχνείου, αν και έχει διατελέσει πρωθυπουργός κάτι που τον τιμά ιδιαιτέρως.

«Νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά έχουν χάσει τη ψυχή τους, τις αξίες τους και τον ριζοσπαστισμό τους εγώ θα τους έλεγα μια φράση μόνο ‘είναι βαθιά γελασμένοι’» σημείωσε ο κ. Μαντάς και εξήγησε ότι η πορεία του κόμματος προς τον λαό συνεχίζεται με πολλούς τρόπους και γίνεται εντατική προσπάθεια ώστε όσοι τους στήριξαν να γίνουν συμμέτοχοι της νέας πορείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος του να φτιαχτεί ένα ευρύ μέτωπο που θα ανατρέψει αυτή τη δεξιά.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο