Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Τσίπρας: Να χτίσουμε μαζί το όνειρο μιας χώρας σύγχρονης, ελεύθερης, προοδευτικής και δίκαιης (Video)

Ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες απεύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για τη συγκρότηση ενός ισχυρού μαζικού δημοκρατικού και σύγχρονου κόμματος μιλώντας αδιαμεσολάβητα στους πολίτες της Θήβας. Στόχος όπως είπε να χτίσουμε όλοι μαζί το επόμενο όνειρο για μια χώρα σύγχρονη, δίκαιη, ελεύθερη, προοδευτική.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι από το πρωί ανάμεσα σε ενεργούς πολίτες της περιοχής. Συζήτησα στην πλατεία με ψηφοφόρους, μέλη και πολίτες όπως και στην πλατεία του Ορχομενού. Με γεμίζει αυτή η επαφή με τους ανθρώπους και τους πολίτες. Με αναζωογονεί. Είναι μια ανάγκη για ένα κόμμα που παλιότερα πάλευε αν θα μπει στην Βουλή και η συγκυρία το έφερε να διαχειριστεί τη χώρα. Ο κόσμος μας στήριξε ακόμα και στην ήττα."

"Παραλάβαμε την χώρα χρεοκοπημένη σε μια κρίσιμη καμπή της Ιστορίας. Δεν μπορέσαμε τότε να έχουμε αυτή την αδιαμεσολαβήτη επικοινωνία με τους πολίτες. Τώρα από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορούμε να αποκτήσουμε την δημιουργική σχέση και επαφή με τους πολίτες."

"Να χτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής που θέλουμε να είναι ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης της χώρας μας" κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας. λέγοντας: "Μαζί θα οικοδομήσουμε το πρόγραμμα για να αλλάξουμε την πορεία του τόπου, για πολλά χρόνια. Να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική¨.

Ένα σύγχρονο κόμμα που θέλει να φέρει τους ανθρώπους κοντά του πρέπει να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες. Να δημιουργήσουμε ένα κόμμα μαζικό, ανοιχτό, δημοκρατικό και σύγχρονο. Αυτός είναι ο στόχος. Ενταχθείτε στον isyriza. Διαδώστε και ενισχύστε τη δική σας φωνή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι τα στελέχη, οι βουλευτές και η ηγεσία αλλά ο κόσμος που θα συμμετέχει. Να κάνουμε το βήμα για να χτίσουμε μαζί το επόμενο όνειρο μιας χώρας σύγχρονης, ελεύθερης, προοδευτικής και δίκαιης.

Στις 7 του Ιούλη είχαμε την παλινόρθωση ενός συστήματος εξουσίας, στην πιο κυνική του μορφή, ενός συστήματος εξουσίας ακριβώς επειδή βρέθηκε έξω από τους κυβερνητικούς θώκους έπαθε σύνδρομο στέρησης. Εγκαθιδρύουν μια καθεστωτική αντίληψη στην διακυβέρνηση του τόπου. Εγκαθιδρύουν ένα σκληρό κομματικό κράτος. Ότι δεν μπορούν να ελέγξουν το καταργούν. Ακόμα και το ΚΕΘΕΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά της κυβερνητικής απόφασης να κλείσουν 38 σχολές ΑΕΙ. "Εκδικητική πράξη από το Υπουργείο Παιδείας να κλείσει 38 σχολές και τμήματα από την κατά τα άλλα «άριστη» υπουργό. Ο λόγος που γίνεται είναι για να δώσουν έδαφος στα ιδιωτικά κολέγια. Ταυτόχρονα θέλουν να μειώσουν τις δαπάνες του προϋπολογισμού για την Παιδεία".

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια