Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Καμένη γη"!

"Αν δεν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες ότι παραδώσατε μία καμένη χώρα, τότε σιωπήστε κ. Αυγέρη. Διαλύσατε την υγεία, την παιδεία, την οικονομία".

Όχι, δεν είναι εκπρόσωπος της Ν.Δ., που θέλει να αιτιολογήσει το ξεπούλημα της ΔΕΗ μιλώντας στον ΑΝΤ1, αλλά ο Σπ. Καρανικόλας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. που μιλάει για «καμένη γη» δίνοντας απόλυτη στήριξη και αιτιολόγηση στη Ν.Δ. και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της.

Ξεχνούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην κυβέρνηση και συνεχίζουν την ίδια πολεμική «τι κάνατε 4.5 χρόνια» λες και δεν παρέλαβε τη χώρα σε χρεοκοπία.

Όμως υιοθετώντας κατά γράμμα το αφήγημα της Ν.Δ. πρέπει να εφεύρουν τουλάχιστον για τα προσχήματα κάποιες διαχωριστικές γραμμές αλλιώς, ποιος ο λόγος να καταλαμβάνουν τον χώρο στα καθίσματα της αντιπολίτευσης και μάλιστα σε προνομιακή θέση...

ΚΑΤ. ΜΠΡ.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο