Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ. Γιαννούλης: Ανικανότητα και επικοινωνιακή χυδαιότητα της κυβέρνησης στην Σαμοθράκη (Video)

Επικριτικός για την κυβέρνηση και την ολιγωρία της στο θέμα του αποκλεισμένου νησιού της Σαμοθράκης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης στο ΣΚΑΙ. «Δεν θεωρώ ότι δεν υπήρχε τρόπος αποφόρτισης των επιβατών με κάποιο πλεούμενο μετά από 15 μέρες. Το θεωρώ απίθανο ότι 1500 άνθρωποι είναι φυλακισμένοι γιατί η κυβέρνηση κοιμάται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την επικοινωνιακή τακτική της Ν.Δ. μπορεί να αποδοθεί ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και για τον τορπιλισμό της Έλλης. Στην Χαλκιδική για παράδειγμα υπάρχει το δεύτερο σε μέγεθος επιβατικό λιμάνι. Ξέρετε πόσα χρόνια η Περιφέρεια Μακεδονίας με άγονους διαγωνισμούς, ατελέσφορες διαδικασίες δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» αδικεί και την κυβέρνηση. Δεν μπορεί μόνο με επικοινωνιακούς τρόπους να προσπαθείς να λύσεις ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να επιλυθεί με έμμεσες παρεμβάσεις.

Δεν αμφισβητώ ούτε τον κακό καιρό, ούτε την αποικιακή σύμβαση με τον κ. Μανούσο, ωστόσο θα μπορούσαν να υπάρχουν παράλληλα μέτρα.

Και αναρωτήθηκε επί 10 μέρες δεν μπορούσε να υπάρξει μία παρέμβαση, δεν μπορούσαν να πάνε πλοία να αποφορτιστεί η κατάσταση. Τέλος κατήγγειλε την επικοινωνιακή χυδαιότητα. Βγαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και μέσα σε όσα είπε αναρωτήθηκε αν συνεχίζει τις διακοπές του ο κ. Τσίπρας.

Την ίδια ώρα βλέπουμε τον «αναστενάρη Πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη νακρατάει τα αρβυλάκια του σε μια παραλία στην Κρήτη».

Τέλος ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε: «Δεν θεωρώ ότι δεν υπήρχε τρόπος αποφόρτισης των επιβατών με κάποιο πλεούμενο μετά από 15 μέρες. Το θεωρώ απίθανο ότι 1500 άνθρωποι είναι φυλακισμένοι γιατί η κυβέρνηση κοιμάται».

Κατ.Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις