Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Σαρακιώτης: Ποιος λέει ψέματα από το βήμα της Βουλής κε Α. Γεωργιάδη; (Video

Με ανάρτηση του στα social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης αναφερόμενος στην σημερινή ανακοίνωση τη Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις προβλέψεις ανάπτυξης του ΑΕΠ, που προβλέπει για την Ελλάδα για το 2020 ανάπτυξη 2,4% και για το 2021, 2%, ρωτά τον Αδωνι Γεωργιάδη, "Ποιος λέει ψέματα από το βήμα της Βουλής κε Α. Γεωργιάδη;".

Με δεδομένο ότι ο Α. Γεωργιάδης στις 16.12.2019 από το βήμα της Βουλής, είχε πει ότι δεν διαβάζει καλά τα νούμερα, αρνούμενος τα όσα είχαν αποδεδειγμένα πει προεκλογικά περί ανάπτυξης 4% τον 1ο χρόνο, όπως άλλωστε φαίνεται και το παρακάτω video.

"Στις 16.12.2019 από το βήμα της Βουλής, ο Υπ.Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης αφού αρνήθηκε τα όσα είχαν αποδεδειγμένα πει προεκλογικά περί ανάπτυξης 4% τον 1ο χρόνο, μου είπε ότι δεν τα διαβάζω καλά & ότι η ανάπτυξη θα είναι 2,8% το 2020 & 3,5% το 2021.

Σήμερα, σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει λόγο για ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας κατά 2,4% το 2020 & 2% το 2021.

Πάλι εγώ δεν τα διαβάζω καλά..."

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις