Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.2°C18.1°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.2°C
1 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C14.9°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 64%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Του Τάσου Βακαλόπουλου

Ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ μπορεί να λέει ότι έκανε πολλά και δεν πήρε "τίποτα". Σίγουρα έμεινε ζωντανός για τη ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Γκαρθία και οι ποδοσφαιριστές του σκέφτονται πρωταρχικά το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός τεχνικός με το να ξεκουράζει παίκτες του και με τους ίδιους να το έχουν... συζητήσει σε προσωπικές συναντήσεις. Όλοι στον Πειραιά γνωρίζουν ότι σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα είναι το σημερινό παιχνίδι το βράδυ στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα (7.30 μ.μ.), όπως και το επόμενο πάλι με την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Ανσαριφάρντ, Ένγκελς, Ταχτσίδης και Πάρντο, πήραν... αναπνοές εν όψει του σημερινού αγώνα, ενώ ο Ζιλέ με την εμφάνισή του πριν από λίγες ημέρες στο "Καραϊσκάκης" έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές του. Ο Ολυμπιακός μέρα με τη μέρα παρουσιάζεται καλύτερος, με εμπνεύσεις και ρυθμό, όμως χωρίς την απαιτούμενη οργάνωση στην επίθεση.

Οι "ερυθρόλευκοι" από τη μέση και μπροστά έχουν πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές που αν μάθουν καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου, θα γίνει "εύκολη" η κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Μεγάλος αντίπαλός τους ο ΠΑΟΚ, εφόσον κάνει μετεγγραφές, αλλά και η ΑΕΚ, εφόσον ο Χιμένεθ δει με άλλο μάτι τα πράγματα στην κορυφή. Το μεσημέρι στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ έχει άλλη μια δύσκολη αποστολή κόντρα στον βελτιωμένο Παναιτωλικό (3 μ.μ.).

Ο Δέλλας αναλαμβάνοντας τους γηπεδούχους βρήκε τον τρόπο να νικήσουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (!) και να κοντράρουν τον Πανιώνιο (1-1). Ο ΠΑΟΚ στα μέσα της εβδομάδας στην Τούμπα απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο νίκησε (2-0), αλλά δεν ενθουσίασε.

Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι καλή, όμως για να πάρει το πρωτάθλημα χρειάζεται ενίσχυση και ήδη έχει αργήσει.

Ο Πανιώνιος έχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Σφιχτή και δυνατή η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, όμως δεν γίνεται να τα περιμένει όλα από τους Μασούρα και Λάμπρου.

Με αντίπαλο τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη (5.15 μ.μ.), οι "Νεοσμυρνιώτες" καλούνται να βρουν λύσεις.

Ο Ατρόμητος δεν φαίνεται ικανός πλέον να κυνηγήσει τους τρεις πρωτοπόρους. Από την άλλη μεριά, η Ευρώπη δεν χάνεται, ενώ είναι το φαβορί σήμερα στο Περιστέρι όπου υποδέχεται τη Λάρισα (5.15 μ.μ.).

Την ίδια ώρα, στα πηγάδια η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL