Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τμήμα Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για τη νέα τεράστια επιτυχία

ΑΠΕ - ΜΠΕ

"Η νέα αυτή τεράστια επιτυχία, η περσινή κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι συνεχείς επιτυχίες υψηλού επιπέδου της Κατερίνας Στεφανίδη από νεαρή ηλικία, την εντάσσουν πλέον παγκοσμίως στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών, την αναδεικνύουν σε σύμβολο της αναγέννησης του ελληνικού αθλητισμού" τονίζει το το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή το χρυσό μετάλιο της μεγάλης ελληνίδας αθλήτριας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

 

Η ανακοίνωση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ολόθερμα συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και της παγκόσμιας πρωτιάς στο άλμα επί κοντώ!

Η νέα αυτή τεράστια επιτυχία, η περσινή κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι συνεχείς επιτυχίες υψηλού επιπέδου της Κατερίνας από νεαρή ηλικία, την εντάσσουν πλέον παγκοσμίως στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών, την αναδεικνύουν σε σύμβολο της αναγέννησης του ελληνικού αθλητισμού!

Η επιμονή, η αγωνιστικότητα και το ήθος της Κατερίνας Στεφανίδη αποτελεί πρότυπο για όλους και όλες μας σε αυτή την εποχή που η ελληνική κοινωνία αγωνίζεται παράλληλα να ανασυγκροτηθεί και να ευημερεύσει.

Συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή της και στους ανθρώπους που τη στήριζαν καθημερινά στη μοναχική της πορεία προς την κορυφή.

Ολόψυχα ευχόμαστε στην Κατερίνα Στεφανίδη πάντοτε επιτυχία σε κάθε της προσπάθεια  στους στίβους της ζωής.

 

Τμήμα Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δείτε όλα τα σχόλια