Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.2°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.8°C15.2°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C14.4°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 93%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / Παναθηναϊκός: Επέστρεψε το πούλμαν, δεν τιμωρήθηκαν οι "4"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / Παναθηναϊκός: Επέστρεψε το πούλμαν, δεν τιμωρήθηκαν οι "4"

Χθες το πρωί το πούλμαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού έφθασε στην Αθήνα και ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε δύο μέρες άδεια στους παίκτες του. Το απόγευμα έγινε η συνάντηση του Καταλανού προπονητή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αποφασίστηκε, τελικά, να μην επιβληθεί -αρχικά- ποινή διακοπής συμβολαίου στους Φώτση, Τζέιμς, Σίνγκλετον και Γκάμπριελ.

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που ακολούθησε, αναφέρεται πως η απόφαση των τεσσάρων να επιστρέψουν μόνοι τους "είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων την αρνητική δημοσιότητα της ΚΑΕ" και συμπληρώνει: "Επιφυλασσόμεθα να εξετάσουμε την ποινή, η οποία και θα επιβληθεί άμεσα".

Ακόμη σημειώνεται ότι η "τιμωρία" για την επιστροφή με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη "δεν σχετίζεται με την ήττα και τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ, αλλά με τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας, αντιεπαγγελματισμού από κάποιους παίκτες και εν τέλει την αδιαφορία και την παράδοση άνευ όρων κάποιων παικτών στον τρίτο αγώνα. Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί στο μέλλον να επαναλάβουμε παρόμοιες κινήσεις".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL