Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
ΣΥΡΙΖΑ: Δικαιώνεται η προσπάθεια για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Δικαιώνεται η προσπάθεια για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου

«H προσπάθεια για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως αυτή εκφράζεται μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 με μια σειρά από νομικές και διοικητικές πρωτοβουλίες, δικαιώνεται έπειτα από τις σημερινές εξελίξεις και τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους των Διεθνών Ομοσπονδιών του αθλήματος» αναφέρει το τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, η «ανεξέλεγκτη και ασύδοτη δράση μερίδας των διοικούντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου ολοκληρώνει τον κύκλο της έπειτα από την αποφασιστική παρέμβαση της κυβέρνησης.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των στελεχών της ΕΠΟ, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, υλοποιεί το πάγιο αίτημα της κοινωνίας και του φίλαθλου κόσμου, αποκαθιστά τη νομιμότητα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ισότιμη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων μερών».  

Το τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι «σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι ο αγώνας για την εμπέδωση της δικαιοσύνης και της ισονομίας, όταν συνδυάζεται με επιμονή και συστηματικότητα μπορούν να φέρουν απτά αποτελέσματα στον χώρο του αθλητισμού.

Κάθε φίλαθλος, κάθε πολίτης οφείλει να συμπαραταχτεί στον αγώνα για  διαφάνεια και εκδημοκρατισμό στο ποδόσφαιρο ώστε το δημοφιλέστερο άθλημα να ξαναβρεί την χαμένη κοινωνική του δυναμική και αξιοπιστία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL