Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σκοποβολή - Πιστόλι ταχύτητας: Πανελλήνια ρεκόρ από τον Νεονάκη

Με κυρίαρχο έρεισμα την πρόκριση για τη συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα, για την εκπροσώπηση στις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις, σημειώθηκαν δύο πανελλήνια ρεκόρ στους αγώνες επιλέκτων του σαββατοκύριακου...

Με κυρίαρχο έρεισμα την πρόκριση για τη συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα, για την εκπροσώπηση στις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις, σημειώθηκαν δύο πανελλήνια ρεκόρ στους αγώνες επιλέκτων του σαββατοκύριακου.

Την κυριαρχία του στο πιστόλι ταχύτητας επιβεβαίωσε ο Νικόλαος Νεονάκης (ΣΚΟΡΕ), που πέτυχε δύο επιδόσεις ευρωπαϊκού επιπέδου, καταρρίπτοντας και τα δύο πανελλήνια ρεκόρ στο πιστόλι ταχύτητας. Η επίδοση 565/600 του Σαββάτου (7/2) καταρρίπτει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων (564) που κατείχε από πέρυσι. Την Κυριακή με 573/600 κατέρριψε το ρεκόρ ανδρών, που κατείχε με 570/600 από το 2013 ο Κωνσταντίνος Μπινυχάκης (ΠΑΣ), και το ρεκόρ εφήβων, που είχε πετύχει ο ίδιος μια μέρα πριν. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επίδοση (573/600) είναι ικανή για κατάκτηση μεταλλίου σε ευρωπαϊκό επίπεδο και πρόκρισης στον τελικό του αγωνίσματος σε παγκόσμιο!

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η Ν.Δ. εξοφλεί τα ακροδεξιά της γραμμάτια

Η τοποθέτηση του Κ. Τσουβάλα και του Γ. Μαυρωτά σε θέσεις γενικών γραμματέων της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ένα πολιτικό συμπέρασμα οδηγούν: ότι οι δύο εκστρατείες μίσους που διεξήγαγε η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση, δεν είχαν κανένα κίνητρο πέρα από την απροκάλυπτη πολιτική υποκρισία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο