Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C17.6°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.2°C15.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
0 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 66%
ΒΟΛΕΪ ΛΙΓΚ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού τη Δευτέρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΒΟΛΕΪ ΛΙΓΚ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού τη Δευτέρα

Με το παραδοσιακό ντέρμπι των τελευταίων χρόνων ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα της Βόλϊ Λιγκ...

Το 52o πρωτάθλημα της Bόλεϊ Λιγκ ξεκινάει σήμερα και η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο φιναλίστ του πρωταθλήματος 2018-19 Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο "PAOK Sports Arena" τη Δευτέρα.

Το ντεμπούτο τους στην επαγγελματική κατηγορία θα κάνουν ο ΟΦΗ και η Ελπίδα Αμπελοκήπων, που στέφθηκαν πρωταθλητές στους δύο ομίλους της Α2 ανδρών. Με 18 συνολικά αγωνιστικές στην κανονική περίοδο και με τη συμμετοχή των πλέι οφ για τις έξι πρώτες ομάδες το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό για όλες τις θέσεις της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Στο τέλος της σεζόν θα υποβιβαστούν δύο ομάδες στην υπό δημιουργία Pre League και θα ανέβουν δύο ομάδες από την Α2 ανδρών.

Στο νέο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν 28 ξένοι. Από τέσσερις ξένους έχουν οι μισές ομάδες και συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Φοίνικας Σύρου, ο ΑΟΠ Κηφισιάς και ο ΟΦΗ. Τρεις ξένους έχει ο Παναθηναϊκός και δύο ξένους η νεοφώτιστη Ελπίδα Αμπελοκήπων. Από έναν ξένο θα μπουν στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής, ο Παμβοχαϊκός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Το πρωτάθλημα 2019-20 θα είναι το πρώτο που θα καθιερωθεί από την αρχή σε όλους τους τηλεοπτικούς αγώνες, αλλά και στους αξιολογημένους αγώνες των υπολοίπων αγωνιστικών το Video Check Referee. Δώδεκα κάμερες υψηλής ανάλυσης θα είναι στην υπηρεσία των διαιτητών και των ομάδων για τη δίκαιη λήψη αποφάσεων στις αμφισβητούμενες φάσεις. Ο σημαντικότερος αγώνας κάθε αγωνιστικής θα μεταδίδεται τηλεοπτικά κάθε Δευτέρα από την ΕΡΤsports.

To πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σήμερα 5 μ.μ. ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, 6 μ.μ. Παμβοχαϊκός - Ελπίδα Αμπελοκήπων, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής

Αύριο Κυριακή 4.30 μ.μ. Φοίνικας Σύρου - Κηφισιά

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 7 μ.μ. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (EPTsports)

* Σήμερα διεξάγεται και το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών (7 μ.μ., EPTplay1).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL