Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.4°C28.0°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
21.9°C28.1°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.0°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.7°C27.8°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
1 BF 39%
I Cook Greek / Πίτσα με κασέρι, ντοματίνια και ελιές στα γρήγορα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

I Cook Greek / Πίτσα με κασέρι, ντοματίνια και ελιές στα γρήγορα

Πίτσα
Συνταγή για πίτσα με σφολιάτα, νόστιμη λύση της τελευταίας στιγμής

Μια εύκολη λύση για όσους και όσες δεν έχουν πολύ χρόνο για να μαγειρέψουν κάτι νόστιμο!

Υλικά συνταγής

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 15 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 3 κουταλιές της σούπας ελιές σε ροδέλες, στραγγισμένες
  • 200 γρ. κασέρι τριμμένο
  • 100 γρ. γκούντα τριμμένη
  • 1 κρεμμύδι σε φέτες
  • 3-4 κουταλιές της σούπας πέστο
  • λίγο ελαιόλαδο και μερικά φυλλαράκια βασιλικού

Εκτέλεση συνταγής

Απλώνετε τη σφολιάτα σε ορθογώνιο ταψί το οποίο έχετε αλείψει με λάδι. Αναδιπλώνετε τις άκρες της περιμετρικά να φτιάξετε ένα «στεφάνι». Τρυπάτε με ένα πιρούνι τη σφολιάτα και ψήνετε για 15' σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C να πάρει χρώμα.

Βγάζετε τη σφολιάτα από το φούρνο και θρυμματίζετε στο κέντρο. Απλώνετε το πέστο, τα ντοματίνια (κρατάτε μερικά για τη διακόσμηση), τα κρεμμύδια και τις ελιές. Πασπαλίζετε με τα τυριά και ψήνετε για άλλα 20' στο φούρνο μέχρι να λιώσουν. Διακοσμείτε με ωμά ντοματίνια και βασιλικό.

Δείτε περισσότερα για τη συνταγή στο icookgreek.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL