Νικήτας Κακλαμάνης / «Ευτυχώς ξεφορτωθήκαμε» τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Νικήτας Κακλαμάνης / «Ευτυχώς ξεφορτωθήκαμε» τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Με το βαμβάκι «έσφαξε» ο Νικήτας Κακλαμάνης τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον εν ενεργεία ευρωβουλευτή της ΝΔ που ανακοινώθηκε όμως ως υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

«Αφήστε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ» σχολίασε καυστικά ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, μιλώντας στο Action 24. «Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού, που γίνεται ολόκληρος ντόρος» συνέχισε. Ερωτηθείς δε αν δεν τον πειράζει η «μεταγραφή» Ζαγοράκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης υπογράμμισε καυστικά: «Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε».

Με τον τρόπο αυτό ο Νικήτας Κακλαμάνης εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς και τη δυσαρέσκειά του για τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει χώρο στη φιλελεύθερη συνιστώσα σε βάρος της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς στη ΝΔ. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το κάνει. 

«Το σλόγκαν υπό μορφή χιούμορ και πλάκας που κυκλοφορεί μεταξύ των μικρομεσαίων στελεχών της ΝΔ ξέρετε τι είναι; Ότι όταν υποβάλλει κάποιος το βιογραφικό του για να κριθεί λένε "βάλε ότι είχες θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ μπας και έχεις τύχη"» είχε δηλώσει αιχμηρά τον περασμένο Οκτώβριο. «Πρέπει να επέλθει μία ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο συνιστωσών. Άλλο διεύρυνση και άλλο το ξεχείλωμα. Εγώ είμαι υπέρ της διεύρυνσης αλλά όχι υπέρ του ξεχειλώματος» είχε προσθέσει.