Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τροποποίηση της ΚΥΑ για το ΑΜΚΑ σε αιτούντες άσυλο ζητά ο Συνηγόρος του Πολίτη

Την τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη διαδικασία απόδοσης ΑΜΚΑ, στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων πρόσβασης των αιτούντων άσυλο στην εργασία, ασφάλιση και υγεία, πρότεινε με επιστολή του ο Συνήγορος του Πολίτη, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να διασφαλιστεί η πρόσβαση των ευάλωτων πληθυσμών στις προβλεπόμενες παροχές υγείας χωρίς να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Τουλουπάκη: Παρεμβάσεις και προσκόμματα από τον Γ. Αγγελή στην υπόθεση Novartis

Η κ.Τουλουπάκη έδωσε στοιχεία στον συνάδελφο της Σπύρο Παππά που διενεργεί παράλληλη έρευνα για όσα καταλογίζει στην αναφορά που είχε παραδώσει στον Άρειο Πάγο, στον άλλοτε επόπτη της Εισαγγελίας Διαφθοράς πως ο κ . Αγγελής δημιουργούσε προσκόμματα τόσο στην υπόθεση της Novartis όσο και γενικότερα στο έργο της Εισαγγελίας.

Βράβευση της Γκ.Τούνμπεργκ από τη Διεθνή Αμνηστία

Η 16χρονη Σουηδέζα ακτιβίστρια και μαθήτρια λυκείου δήλωσε σε σχέση με το περιβάλλον ότι «κάθε ένας από εμάς πρέπει να αναζητήσει κάθε πιθανή ευκαιρία προκειμένου να ζητήσει από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία να λογοδοτήσουν»

Προς προκαταρκτική εξέταση για τον Δ. Παπαγγελόπουλο η Ν.Δ. - Η "φαρσοκωμωδία" συνεχίζεται σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

«Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια», σχολιάζουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη για πολιτική δειλία.

Ν. Παππάς: Η ΝΔ υλοποιεί την αποτυχημένη συνταγή που μας οδήγησε στην κρίση και τα μνημόνια (Video)

"Δεν φτάνει που η μεσαία τάξη δεν θα δει μείωση της προκαταβολής φόρου και κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης" αναφέρει σε δήλωση του ο Νίκος Παππάς "τώρα θα πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες της κυβερνητικής αδράνειας σε σχέση με τις αυξημένες τιμές των καυσίμων"

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο Novartis: Διπλά δειλός ο κ. Μητσοτάκης

«Δειλό απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη» χαρακτηρίζουν πηγές της Κουμουνδούρου τον κ. Μητσοτάκη αναφορικά με την υπόθεση Novartis κάνοντας λόγο για «νέο φθηνό τακτικισμό»

Χωρίς καθηγητές ο Αη Στράτης

Επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΤ της δημάρχου του νησιού Μαρίας Κακαλή, «πρόκειται για τη χειρότερη έναρξη σχολικής χρονιάς τα τελευταία πέντε χρόνια»

Οριστική άδεια από το ΕΣΡ στο One Channel

Το Εθνικό Συμβούλιο Ρaδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) με σημερινή του απόφαση έδωσε κατά πλειοψηφία την οριστική άδεια στην εταιρεία "'Αλτερ έγκο", ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, για το τηλεοπτικό κανάλι One...

Σ.Βαρδάκης: Πανηγυρική διάψευση Γ.Κεφαλογιάννη για τα περί «μη δρομολογημένων διαδικασιών στον ΒΟΑΚ»

«Οι απαντήσεις που δίνονται από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έρχονται να διαψεύσουν πανηγυρικά τον υφυπουργό και τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξής του», σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη

Θ.Θεοχαρόπουλος: Στόχος ο μετασχηματισμός και όχι η απλή διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Πρέπει να εκφράσουμε τον κόσμο της αριστεράς, της κεντροαριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας και της πολιτικής οικολογίας, με στόχο μια σύγχρονη πλουραλιστική αριστερά», υπογράμμισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τον μετασχηματισμό του κόμματος