Ένας 62χρονος άνδρας έπεσε και εγκλωβίστηκε στους κυματοθραύστες του λιμενοβραχίονα στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr ο 62χρονος άνδρας από το Ηρακλείο, ενώ περπατούσε στο χείλος του λιμενοβραχίονα, γλίστρησε και έπεσε στους τσιμεντένιους κυματοθραύστες όπου και εγκλωβίστηκε σε μεγάλο βάθος, αδυνατώντας να βγει με τις δικές του δυνάμεις.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, πυροσβέστες με 4 πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Ο 62χρονος παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματισμένος καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού είχε τις αισθήσεις του.
Πολλοί που περπατούσαν εκείνη την ώρα στο σημείο συγκεντρώθηκαν και του έριχναν νερό λόγω της έντονης ζέστης και της ασφυκτικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει λόγω του μεγάλου βάθους.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα και ο 62χρονος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ζωή του δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο.