Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Συστάσεις στον "παπα-χούλιγκαν"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συστάσεις στον "παπα-χούλιγκαν"

Την αντίδραση του Μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας προκάλεσε η αγάπη του πατέρα Θάνου για το λατρεμένο άθλημα όλων των αντρών δηλαδή, το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τον Σπορ FM, ο λόγος για την αντίδραση του Μητροπολίτη είναι η "αμαρτία" στην οποία υπέπεσε ο ιερέας να στηρίζει την ομάδα του κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Μόνο που αυτή τη φορά, έτυχε να βρεθεί στα χέρια του Μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας φωτογραφία που έδειχνε τον πατέρα Θάνο στην εξέδρα των οπαδών του συλλόγου του Αγρινίου.

Η κινητοποίηση εκ μέρους της Μητρόπολης ήταν άμεση, καθώς έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στον παπά-Θάνο προκειμένου να μην ξαναπάει στο γήπεδο και ιδιαίτερα στην εξέδρα των φανατικών οπαδών, με την αιτιολογία ότι στην συγκεκριμένη θύρα οι οπαδοί χρησιμοποιεί υβριστικό λόγο κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του ιερέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατήρ Θάνος πριν χειροτονηθεί, ήταν στους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού και είχε ταξιδέψει σε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια. Ωστόσο, ετά τη δημοσιοποίηση του θέματος όλοι είναι σε αναμονή του επόμενου παιχνιδιού της ομάδας του Αγρινίου για να δουν αν θα υπερισχύσει το ιερατικό καθήκον ή η αγάπη για την ομάδα του.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL