Αράχωβα - Θάνατος Όλιβερ / «Θα δούμε αν διώκεται αυτός για τον οποίο επιμέναμε από την αρχή»

Αράχωβα - Θάνατος Όλιβερ / «Θα δούμε αν διώκεται αυτός για τον οποίο επιμέναμε από την αρχή»

Στο σκοτάδι παραμένει η ταυτότητα του προσώπου που διώκεται με κακουργηματικές κατηγορίες για την υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα και για το θέμα μίλησε στο ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Ανθούλα Ανάσογλου.

«Κατά τη δική μας άποψη, όλες οι προσπάθειες (σ.τ.σ. των διωκτικών Αρχών και της Δικαιοσύνης) καταβάλλονται για ένα πρόσωπο», είπε η κα Ανάσογλου, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι ««εμείς από την αρχή επιμέναμε, προς συγκεκριμένο πρόσωπο ... όλα τα αιτήματα αφορούσαν αυτόν ... η Δικαιοσύνη θα αποδώσει το αν αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι κατηγορούμενος ή όχι ... είναι στα χέρια της Ανακρίτριας».

Όσον αφορά την πιθανότητα να παραμένουν εκτός κάδρου άλλοι εμπλεκόμενοι, η ίδια αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «ποτέ δεν ξέρει κανείς αν γύρω υπήρχε κάποιος που ανέχτηκε την πράξη, ή που την είδε».

Δεδομένου ότι η δίωξη φέρεται να έχει ασκηθεί εδώ και πολλές ημέρες αλλά δεν έχει κληθεί ακόμη να απολογηθεί ο κατηγορούμενος, η κα Ανάσογλου ανέφερε ότι «εγώ πάλι σήμερα θα καταθέσω υπόμνημα ενημέρωσης. Θα παρακαλούσα να γίνει το τάχιστο γιατί σύσσωμη η κοινή γνώμη θέλει να ξέρει, αφουγκράζεται».

Υποστήριξε ταυτόχρονα ότι η δίωξη κατέρριψε το σενάριο περί αγέλης, «με το οποίο κόντεψε να κλείσει η υπόθεση του Όλιβερ» και υπογράμμισε ότι μετά το τέλος της υπόθεσης θα πρέπει να διερευνηθεί αυτό το σενάριο «ποιος το ξεκίνησε, γιατί το ξεκίνησε, γιατί διαδόθηκε».