Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Νέος Κόσμος / «Καθαρά» τα καλάσνικοφ – Εντοπίστηκε βιολογικό υλικό στο κλεμμένο αυτοκίνητο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέος Κόσμος / «Καθαρά» τα καλάσνικοφ – Εντοπίστηκε βιολογικό υλικό στο κλεμμένο αυτοκίνητο

Αστυνομικοί εξετάζουν αυτοκίντο στον Νέο Κόσμο
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

«Καθαρά» χαρακτηρίζονται από πηγές της ΕΛΑΣ τα δύο καλάσνικοφ τα οποία εντοπίστηκαν μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμο την Πέμπτη. Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για τα δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega το αυτοκίνητο εξετάζεται εξονυχιστικά, καθώς έχει εντοπιστεί βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα. Υπενθυμίζεται ότι εντός του οχήματος βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, δύο πιστόλια 9 χιλ., φυσίγγια, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα, και μία χειροβομβίδα.

Πληροφορίες που μεταδίδει η Καθημερινή τα δύο καλάσνικοφ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια. Ως εκ τούτου δεν είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στην ενέδρα θανάτου με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από τη Νίκαια εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Σμιθ, στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο με τον βαρύ οπλισμό έφερε πλαστές πινακίδες και ότι είναι κλεμμένο.

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία ενημέρωσε πως έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή από ασφαλιστική εταιρεία. Την Παρασκευή μετέβησαν στο τμήμα υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρείας, οι οποίοι, παρουσία αστυνομικών, άνοιξαν το αυτοκίνητο διαπίστωσαν την ύπαρξη του οπλισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL