Λάρισα / Εργαζόμενος στο νοσοκομείο έπαθε ηλεκτροπληξία

Λάρισα / Εργαζόμενος στο νοσοκομείο έπαθε ηλεκτροπληξία

Έπαθε ηλεκτροπληξία εν ώρα εργασίας 65χρονος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται αρχικά στα επείγοντα και ύστερα στην εντατική μονάδα της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στον χώρο των μαγειρείων, όπου χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο onlarissa.gr ο Κώστας Λαρίσης, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Λάρισας και Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ, ο 65χρονος εργαζόμενος «στην προσπάθειά του να ελέγξει την θερμοκρασία σε θερμαινόμενη συσκευή μπεν μαρί χτυπήθηκε από το ρεύμα, πιθανότατα υπήρχε μια διαρροή ρεύματος στην εν λόγω συσκευή και εκτινάχθηκαν τα χέρια του εκείνη την στιγμή».

Ο ίδιος, ενημέρωσε πως επισκέφτηκε τον εργαζόμενο και συνομίλησε μαζί του. Φαίνεται πως ο 65χρονος «αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς είχε γίνει», αλλά στη συνέχεια «ένιωσε κάποιες αρρυθμίες και πήγε στα επείγοντα».

«Όσο γνωρίζω ο άνθρωπος είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο ακόμη νοσηλεύεται», συνέχισε ο κ. Λαρίσης.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του σωματείου αποκάλυψε πως «υπάρχουν και κάποια άλλα προβλήματα στα μαγειρεία, όπως σκουριασμένα καζάνια και θα εκδώσουμε σύντομα μια ανακοίνωση, διότι θα πρέπει να λυθούν όσα θέματα υπάρχουν, έτσι ώστε να αποφευχθούν και άλλα παρόμοια περιστατικά».