Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Καβάλα / Νέα στοιχεία στην υπόθεση θανάτου της κτηνοτρόφου - Τι κατήγγειλε ο αδερφός της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καβάλα / Νέα στοιχεία στην υπόθεση θανάτου της κτηνοτρόφου - Τι κατήγγειλε ο αδερφός της

ΝΕΚΡΗ 68ΧΡΟΝΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
screenshot/ert

Η συμπληρωματική αυτοψία του ιατροδικαστή στον τόπο, όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος στο Ποδοχώρι Καβάλας, δημιουργεί νέα σενάρια για τον τρόπο που έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με την EΡΤ ο ιατροδικαστής, δεν αποκλείει η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

 

«Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται» δηλώνει ο κ. Κιφνίδης, καθώς οι αρχές έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος.

Η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

«Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», σημείωσε στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

Ο Κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης, μιλώντας στην ίδια ιστοσελίδα σημείωσε ότι το θύμα ήταν ήσυχος άνθρωπος που δεν δημιουργούσε προβλήματα. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει.

Βίαιη συμπεριφορά τον άνδρα της κατήγγειλε ο αδερφός της

Την ίδια στιγμή, ο αδερφός της 68χρονης μιλώντας στο MEGA κατήγγειλε τον σύζυγό της για βίαιη συμπεριφορά.

«Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά», είπε αρχικά ο αδερφός της 68χρονης.

«Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ‘έλα παρ’ την, θα τη σκοτώσω’. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL