Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.2°C17.9°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.8°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C17.0°C
1 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.2°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
0 BF 72%
Έβρος / Προφυλακίστηκαν οι πέντε συνοριοφύλακες που κατηγορούνται για διακίνηση μεταναστών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έβρος / Προφυλακίστηκαν οι πέντε συνοριοφύλακες που κατηγορούνται για διακίνηση μεταναστών

Περιπολικό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά από μια μαραθώνια απολογία οι πέντε συνοριοφύλακες του ΤΣΦ Ισαακίου, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και διευκόλυνση μεταναστών στη χώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ertnews.gr, και οι πέντε αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής, ενώ η δικογραφία αριθμεί 2.500 σελίδες.

Υπενθυμίζεται πως οι συνοριοφύλακες συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας από άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος με τα εξής αδικήματα: Διευκόλυνση εισόδου πολιτών Τρίτων Χωρών, διεύθυνση συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση , δωροληψία υπαλλήλου, κατάχρηση εξουσίας , μεταφορά από το εξωτερικό παράνομων πολιτών, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Η απολογία των συνοριοφυλάκων, που με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, έγινε ατομικά, παρουσία των συνηγόρων υπεράσπισης. Από το πρωί, έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν οι στενοί συγγενείς των συνοριοφυλακων, σύζυγοι και παιδιά, μαζί με φιλικά τους πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL