Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Ναύπλιο / Κτηνωδία - Έκλεισαν κουτάβια σε σακούλα και τα πέταξαν σε χωράφι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ναύπλιο / Κτηνωδία - Έκλεισαν κουτάβια σε σακούλα και τα πέταξαν σε χωράφι

Σκύλος
Screenshot

Μετά τον θάνατο της «Νίκης» νέα κτηνωδία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με νέα καταγγελία, ένας ασυνείδητος στο Ναύπλιο έβαλε κουταβάκια μέσα σε σακούλα, την έδεσε και τα εγκατέλειψε σε ένα χωράφι. Η είδηση έγινε γνωστή από την ανάρτηση του φιλόζωου Στέλιου Κυριακού, ο οποίος εντόπισε την σακούλα, αλλά δυστυχώς επιβίωσε μόνο το ένα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ναύπλιο 2023. Κάποιος που δεν ήθελε να στειρώσει τον “φίλο” του, πέταξε τα κουτάβια μέσα σε μια σακούλα. Δεν ξέρω αν τα είδαν οι διερχόμενοι αλλά δεν είχαν χρόνο να ανοίξουν την σακούλα. Έτσι λοιπόν έμειναν στη σακούλα μέχρι που τελείωσε το οξυγόνο και πέθαναν από ασφυξία. Μπορεί να πέθαναν και από το χτύπημα της σακούλας στο έδαφος. Ποιος ξέρει;

Δυστυχώς, μόνο ένα κατάφερα να σώσω… Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο και ένιωσε ασφάλεια κοιμήθηκε. Τι είδαν τα όμορφα μάτια του και τι έζησε η αγνή ψυχούλα του, κανείς δεν ξέρει. Τρομάζω ακόμα και να σκεφτώ τι πέρασε, χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει ανάμεσα στα νεκρά αδέρφια του, μέσα στη σακούλα.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία υποδομή για αυτά από τον δήμο μας. Ό,τι άλλο μου έρχεται στο στόμα να πω είναι βρισιά γι’αυτό σταματάω εδώ. Αφήνω το κάρμα να επιστρέψει στον δράστη την πράξη του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL