Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.4°C16.8°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.2°C14.0°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C13.8°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.2°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.2°C10.2°C
1 BF 74%
Βουλή / Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης κατά του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βουλή / Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης κατά του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης

Γεωργιάδης Βουλή
Intime news/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πυρ ομαδόν κατά του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης από αντιπολίτευση και φορείς.

Κριτική άσκησαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των οδηγών ταξί για την πρόβλεψη που δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας σε Uber βανάκια, με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο να σχολιάζει πως «αυτά δεν γίνονται ούτε στη Ουγκάντα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό, Γιώργος Χότζογλου, προέβλεψε ότι 80.000 θέσεις εργασίας θα μείνουν κενές λόγω των άθλιων συνθηκών εργασίας στον κλάδο, ζητώντας να εφαρμοστούν καθολικά οι προβλέψεις της σχετικής συλλογικής σύμβασης, ενώ ο πρόεδρος των εργαζομένων μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας, τόνισε ότι η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών δεν σήκωνε το τηλέφωνο για να ακούσει τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων για το έλλειμμα ασφαλείας στους σιδηροδρόμους.

Από εκεί και πέρα, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρτης Μαμουλάκης, ανακοίνωσε την επανακατάθεση της τροπολογίας για τη συμπερίληψη των δανειακών ρυθμίσεων στα πόθεν έσχες αιρετών, ζητώντας απαντήσεις για το σκάνδαλο Παπαθανάση, αφού ο αν. υπουργός Ανάπτυξης δεν έχει δώσει το «παρών» σε καμία από τις τρεις συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής για το εν λόγω νομοσχέδιο.

Να σημειωθεί ότι το σχέδιο νόμου καταψηφίζει σύσσωμη η αντιπολίτευση εκτός από τις προβλέψεις για τα μέτρα στήριξης πληγέντων και συγγενών θυμάτων στην Τραγωδία των Τεμπών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL