Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.7°C23.0°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.5°C28.8°C
4 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C19.1°C
5 BF 88%
Πέραμα / Δύο εργατικά ατυχήματα - Τραυματίστηκαν εργαζόμενοι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πέραμα / Δύο εργατικά ατυχήματα - Τραυματίστηκαν εργαζόμενοι

Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Πέραμα
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ενημερώθηκε, το πρωί της Παρασκευής, το Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τον τραυματισμό 56χρονου εργαζόμενου του Ο.Λ.Π., σε πλωτή δεξαμενή εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος. 

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά την είσοδό του στον χώρο των χειριστηρίων του γερανού της πλωτής δεξαμενής, τραυματίστηκε σε  δάκτυλο του δεξιού  χεριού, έπειτα από πτώση πόρτας της καταπακτής. Ο τραυματίας διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Επίσης, ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι, το ίδιο Λιμενικό Τμήμα, για τον τραυματισμό ακόμα ενός 56χρονου εργαζόμενου ιδιωτικού συνεργείου, εντός πλοίου, το οποίο βρίσκεται ανελκυσμένο σε πλωτή δεξαμενή της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος. Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά τη κατάβαση του από ανεμόσκαλα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από ύψος περίπου 4 μέτρων, εντός χώρου του πλοίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. 

Με τη συνδρομή γερανού του ΟΛΠ, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ, μετέφεραν τον ανωτέρω αλλοδαπό εκτός πλοίου, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ”.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL