Νέα Σμύρνη / Μεγάλη φωτιά σε εστιατόριο - Ενας τραυματίας

Νέα Σμύρνη / Μεγάλη φωτιά σε εστιατόριο - Ενας τραυματίας

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στις 4.30 τα ξημερώματα σε πολύ γνωστό εστιατόριο που στεγάζεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας, επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

avgi.gr
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Από το σημείο απεγκλωβίστηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα και ένα βρέφος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένας τραυματίας, ο οποίος φέρει εγκαύματα και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

avgi.gr

Τη φωτιά αντιλήφθηκε εργαζόμενος στην καθαριότητα του εστιατορίου ο οποίος άκουσε μια έκρηξη εντός του καταστήματος και κατόπιν τα τζάμια που έσπαγαν. Ο ίδιος βγήκε έξω και είδε τη φωτιά να τυλίγει το κτίριο. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι κάποιος έσπασε το τζάμι και έριξε κάτι μέσα στο μαγαζί.

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η Πυροσβεστική επιχείρησε με δέκα πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και δύο ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα, η φωτιά έχει κατασβεστεί και ερευνώνται τα διαμερίσματα.

Στο σημείο παραμένει η αστυνομία και του ΕΚΑΒ. Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και του τραμ στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσής της με την Ομήρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 

avgi.gr