Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Νέα Σμύρνη / Φρικτή υπόθεση – Εξέδιδαν 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Σμύρνη / Φρικτή υπόθεση – Εξέδιδαν 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα

Κοπέλα με τα χέρια στο παράθυρο
Φωτογραφία αρχείου (UNSPLASH.COM)

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για μία νέα υπόθεση μαστροπείας, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη Αττικής, την οποία ερευνά η αστυνομία. Θύμα είναι μία ανήλικη 14 ετών, η οποία φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων και αγνοείται.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το παιδί έπεσε θύμα ενός 29χρονου άνδρα, ο οποίος έχει συλληφθεί. Συνελήφθησαν επίσης ακόμη δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 ετών, με την κατηγορία της συνεύρεσης με την ανήλικη. Οι κατηγορούμενοι είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Η αστυνομία αναζητά ακόμη ένα άτομο.

Ραντεβού - παγίδα για τον δράστη

Η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος στο οποίο φιλοξενείται η ανήλικη πληροφορήθηκε από μία φίλη της 14χρονης για επαφές της με κάποιον άνδρα και προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία.

Το modus operandi συμπεριλάμβανε το στήσιμο παγίδας στον δράστη, σε συνεννόηση με την 16χρονη αδερφή του θύματος που επίσης διαμένει στην δομή.

Συγκεκριμένα, ερευνήθηκε το κινητό της 14χρονης και έτσι κλείστηκε το ραντεβού – παγίδα με τον 29χρονο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Εκεί τον συνέλαβε η αστυνομία. Παράλληλα, η αδερφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε σε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε, ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες

Η ανήλικη έφευγε συχνά από το ίδρυμα

Το πρωί της Δευτέρας (20/3) η 14χρονη επέστρεψε στην δομή φιλοξενίας. Ωστόσο αργότερα εξαφανίστηκε ξανά, με τα ίχνη της να μην είναι γνωστά έως τώρα με την ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται στην «πρίζα» για την υπόθεση.

Στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να εντοπιστούν τα ίχνη της, καθώς έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL