Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.4°C
2 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.6°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.6°C18.8°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
6 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.4°C
0 BF 100%
Τροχαίο στη Βουλή / Η συγκλονιστική παρέμβαση της μητέρας του Ιάσονα στο Σύνταγμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τροχαίο στη Βουλή / Η συγκλονιστική παρέμβαση της μητέρας του Ιάσονα στο Σύνταγμα

Η μητέρα του Ιάσονα που σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά από τη Βουλή μιλάει στους διαδηλωτές

Συγκλονίζει η ομιλία της μητέρας του Ιάσονα, του 23χρονου που σκότωσε ο οδηγός της Μπακογιάννη μπροστά στη Βουλή. Η ίδια βρέθηκε σήμερα στις κινητοποιήσεις μαζί με πλήθος κόσμου που διαδήλωσαν για την τραγωδία στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχοντας στο πέτο της ένα αυτοκόλλητο με την φράση «Πάρε με όταν φτάσεις» μίλησε στους συγκεντρωμένους καλώντας τους νέους να μιλήσουν, για «να αλλάξει κάτι», αφού όπως είπε «δικαιοσύνη για τα τροχαία δεν υπάρχει». 

Μόλις τελείωσε την συγκινητική ομιλία της οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «Με αγώνες τιμάμε τους νεκρούς μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαι η μαμά του Ιάσονα που χάθηκε μπροστά στη Βουλή γιατί ένας ασυνείδητος οδηγός αποφάσισε να κάνει μια παρανομία. Δυστυχώς οι νόμοι στην Ελλάδα για τα τροχαία είναι μηδέν. Αν θες να σκοτώσεις άνθρωπο, να τον σκοτώσεις με τροχαίο, δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα. Δεν θα πας φυλακή και οι νόμοι δεν αλλάζουν, γιατί τους συμφέρει (...)  Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στα τροχαία» είπε η μητέρα του Ιάσονα.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Κυκλοφορείς στους δρόμους και σκοτώνεις. Εγώ έχω δει ακριβώς πως δολοφονήθηκε το παιδί μου. Το είδε όλη η Ελλάδα. Όπως είδαν όλοι πως δολοφονήθηκαν αυτά τα παιδιά στα Τέμπη. Και δεν θα γίνει τίποτα, αν δεν αρχίσουμε να φωνάζουμε. Εσείς οι νέοι μιλήστε, φωνάξτε. Να αλλάξει κάτι».
 

https://www.youtube.com/watch?v=aR2cseykKbo&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.avgi.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Βίντεο Κώστας Παπαντωνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL