Κακοκαιρία Μπάρμπαρα / Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα την Τετάρτη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα / Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα την Τετάρτη

Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την Τετάρτη, σε συγκεκριμένες περιοχές, ανακοίνωσε η γγ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, αναφορικά με το πέρασμα της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση λόγω του παγετού, τα καταστήματα στο δήμο Θηβαίων καθώς και σε ολόκληρη τη βόρεια, βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, ιδίως σε Φυλή, Άνω Λιόσια, Πετρούπολη, Μεταμόρφωση,  Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Σταμάτα, Δροσιά, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Θρακομακεδόνες, Λυκόβρυση, Κεφαλάρι, Αγία Παρασκευή, Αχαρνές, Μαρούσι, Πεντέλη, Νέα Ερυθραία, Βαρυμπόμπη, Τατόι, Πεύκη, Ηράκλειο, Χολαργό, Ολυμπιακό Χωριό, Παπάγου, Φιλοθέη, Ψυχικό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Μελίσσια, Ανθούσα, Γέρακα, Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Σπάτα, Κορωπί, Μαρκόπουλο και Πικέρμι θα λειτουργήσουν την Τετάρτη από τις 11 το πρωί και μετά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γγ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης εξαιρούνται από την παραπάνω απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσον αφορά στις υπηρεσίες delivery και courier στις παραπάνω περιοχές, επιτρέπεται η λειτουργία τους μετά τις 11:00 τη Τετάρτης. Τα ίδια ισχύουν και για τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Σποράδων.