Μπέος σε Πλακιωτάκη / «Κλείστε την ΕΡΤ Βόλου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ»

Μπέος σε Πλακιωτάκη / «Κλείστε την ΕΡΤ Βόλου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ»

Ένα εξόχως προκλητικό και τραμπούκικο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο δημαρχείο του Βόλου ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο και θλιβερούς κομπάρσους τόσο τον υπουργό όσο και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δήμαρχος Βόλου, βλέποντας την δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βόλου, Ελένη Μανώλη, μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας να μπαίνει στην αίθουσα γύρισε και είπε στον Γιάννη Πλακιωτάκη ότι η ΕΡΤ Βόλου  πρέπει να κλείσει γιατί κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Στείλτε τους στο Μέτσοβο, δεν ξέρω που θα τους στείλετε», είπε ο Αχιλλέας  Μπέος, δήμαρχος Βόλου και συνέχισε «Να σας πω υπουργέ ότι η ΕΡΤ στον Βόλο κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Αμα βάλετε και ακούσετε καθημερινά, αυτό κάνουν. Να τους πάρετε να τους στείλετε… στείλτε τους στο Μέτσοβο».

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα gegonotanews, ο υπουργός και οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι φιλοξενούνται από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ Βόλου, δεν αντέδρασαν ενώ οι δημοσιογράφοι είχαν παγώσει. 

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βόλου επιβεβαίωσε στο τοπικό site το πρωτοφανές περιστατικό χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο.