Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.8°C
3 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.8°C
1 BF 83%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.8°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.4°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
14.9°C18.0°C
2 BF 100%
Κιβωτός του Κόσμου / Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες με τις υποθέσεις ασέλγειας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κιβωτός του Κόσμου / Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες με τις υποθέσεις ασέλγειας

Ολοένα και περισσότερες και πιο σοκαριστικές πληροφορίες σχετικά με τις υποθέσεις ασέλγειας και ξυλοδαρμών στην Κιβωτό του Κόσμου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Γονείς παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή του Βόλου καταγγέλλουν ότι έχουν να δουν τα παιδιά τους σχεδόν δυο χρόνια και αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι της δομής είχαν εξαφανιστεί όταν επέμειναν στο αίτημα να συναντήσουν τα παιδιά τους.

«Κάποια στιγμή το παιδί μου είπε «μαμά, ο μπαμπάς είναι φυλακή, πότε θα βγει να είμαστε μαζί;», εγώ το ρώτησα «γιατί μανούλα μου τι έγινε;» και αυτό μου είπε «εγώ δεν περνάω καλά, με χτυπάνε τα παιδιά και οι κυρίες. Μετά σταμάτησαν οι επικοινωνίες, χώρισαν τα παιδιά» είπε μια μητέρα στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την ίδια το παιδί της είπε, επίσης, «μαμά το βράδυ κρύβω φαγητό κάτω από το μαξιλάρι μου, δεν χορταίνω». «Δεν έχω ξαναδεί τα παιδιά μου από τότε, δεν ξέρω αν ζούνε και αν είναι καλά», ανέφερε η μητέρα.

«Μπορεί να τα έχουν δώσει τα παιδιά, δεν μας αφήνουν να τα δούμε, δεν επιτρέπουν να τα δεί η μάνα, δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, εδώ και 1,5 - 2 χρόνια συμβαίνει αυτό» καταγγέλλει από τη μεριά του ένας πατέρας.

Στο ίδιο κανάλι μίλησε φίλος του 19χρονου που έπεσε θύμα ασέλγειας από στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου στη Χίο: «Μου είπε "έναν χρόνο που ξεκινήσαμε σιγά-σιγά μου έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι, μου έβαζε να του βγάζω τις κάλτσες, καμία φορά του έβγαζα τα ρούχα, μου έβγαζε το παντελόνι και με χάιδευε».

Δείτε σχετικό βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL