Κεραμεικός / Δεύτερη σύλληψη «τράπερ» για οπλοκατοχή

Κεραμεικός / Δεύτερη σύλληψη «τράπερ» για οπλοκατοχή

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα στον Κεραμεικό για παράνομη οπλοκατοχή, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, που αναφέρει ότι ο ένας εξ αυτών είναι καλλιτέχνης της τραπ μουσικής που είχε συλληφθεί πρόσφατα για τον ίδιο λόγο.

Το ΑΠΕ δεν ονομάζει τον καλλιτέχνη. Σημειώνεται ότι στις 31 Μαΐου στο Μπουρνάζι είχε συλληφθεί καλλιτέχνης της τραπ για οπλοκατοχή, ο οποίος καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλακή με αναστολή. Σε περίπτωση που πρόκειται για τον ίδιο, φαίνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο η επανάληψη του αδικήματος να οδηγήσει σε φυλάκιση, αν δεν έχει ασκηθεί έφεση στην αρχική ποινή και αναιρεθεί η αρχική αναστολή.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης σταμάτησαν, λίγο μετά τις 4 το πρωί, για έλεγχο στην οδό Ιάκχου όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, δύο ημεδαποί 22 και 31 ετών και δύο αλλοδαποί 32 και 37 ετών.

Στον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε στο όχημα πιστόλι για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερις επιβαίνοντες με την αυτόφωρη διαδικασία και πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Το όπλο κατασχέθηκε, κατά την ίδια πηγή.