Γυναικοκτονία στη Λάρισα / Ένταλμα σύλληψης κατά του συντρόφου της 35χρονης

Γυναικοκτονία στη Λάρισα / Ένταλμα σύλληψης κατά του συντρόφου της 35χρονης

Η σορός μια γυναίκας, ηλικίας 35 ετών, είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Λάρισας στις 8 Σεπτεμβρίου. Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας σήμερα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο σύντροφό της .

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία της 35χρονης είναι ο σύντροφός της ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τη μέρα του συμβάντος. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ο 27χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της γυναίκας είχε βρεθεί τυλιγμένη με πάπλωμα, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο απαρατήρητος ο θάνατος της, που διαπιστώθηκε ότι προήλθε από τραύμα στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη που έκανε τη νεκροτομή, ο θάνατος της 35χρονης επήλθε περίπου μία εβδομάδα πριν βρεθεί η σορός της, χρονικό διάστημα που συμπίπτει με την ημέρα της καταγγελίας.