Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
Σπάτα / Η μαρτυρία συνεπιβάτη του 22χρονου για την τραγωδία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σπάτα / Η μαρτυρία συνεπιβάτη του 22χρονου για την τραγωδία

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, όταν ο 22χρονος Τζακ Φέντον χτυπήθηκε από τον έλικα ελικοπτέρου και διαμελίστηκε. Φίλος του που έκαναν μαζί διακοπές, δίνει την δικιά του εκδοχή για το δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο και κανείς δεν μας συνόδευσε στο σαλόνι. Το μόνο που έκαναν ήταν να μας ανοίξουν τις πόρτες» είπε στη Daily Mail ο 20χρονος Τζακ Στάντον Γκλιβς που επέβαινε στο ελικόπτερο.

«Αποβιβαστήκαμε μόνοι μας και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Κανείς μας δεν έφτασε στο σαλόνι πριν συμβεί το ατύχημα. Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι ο Τζακ ήταν στο τηλέφωνό του και έτρεξε πίσω στο ελικόπτερο. Αυτό είναι εντελώς αναληθές. Δεν μιλούσε στο τηλέφωνό του, δεν ξέρω γιατί στράφηκε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου» τόνισε.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, Ιωάννης Κονδύλης, δήλωσε νωρίτερα στο ίδιο μέσο ότι ο Τζακ αψήφησε τις εντολές τρέχοντας πίσω προς το ελικόπτερο με το τηλέφωνό του στο αυτί.

«Και οι τέσσερις επιβάτες είχαν αποβιβαστεί και συνοδεύονταν σε ιδιωτικό σαλόνι αναμένοντας μια ιδιωτική πτήση για το Λονδίνο. Αλλά καθώς βρίσκονταν στο σαλόνι, το θύμα ξέφυγε και επέστρεψε στην πίστα τρέχοντας προς το ελικόπτερο με γρήγορο ρυθμό» επισήμανε.

«Μάρτυρες με τους οποίους μιλήσαμε είπαν ότι είχε ένα τηλέφωνο στο αυτί του και προχωρούσε γρήγορα προς το ελικόπτερο, αψηφώντας το προσωπικό εδάφους που του φώναζε «Σταμάτα! Σταμάτα!». «Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα συνέβη το τραγικό ατύχημα. Ήταν φρικτό» προσθέτει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL