Γυναικοκτονία στην Καβάλα / Απίστευτη αθλιότητα του newsit

Γυναικοκτονία στην Καβάλα / Απίστευτη αθλιότητα του newsit

Το newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου - ο οποίος έχει διαγραφεί έξι φορές από την ΕΣΗΕΑ - προχώρησε σε ένα απαράδεκτο δημοσίευμα σχετικά με τη γυναικοκτονία στην Καβάλα, με τίτλο «Εικόνες σοκ από τη δολοφονία της φαρμακοποιού – Η στιγμή που ο συζυγοκτόνος μεταφέρει το άψυχο κορμί της».

Πρόκειται για οπτικό υλικό από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος που υπάρχει εντός του φαρμακείου όπου έγινε η γυναικοκτονία, υλικό που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στην ενημέρωση των αναγνωστών.

«Το φαρμακείο είναι ανοιχτό για τους πολίτες ακόμα κι όταν το ζευγάρι θα μπει στις 16:39 μέσα στο κουζινάκι που σημειώθηκε η δολοφονία. Περίπου 15 λεπτά αργότερα ο 55χρονος θα βγει από αυτό έχοντας στα χέρια του το κορμί της άψυχης γυναίκας του. Θα την πάει στο δωμάτιο και θα την αφήσει» αναφέρεται στο δημοσίευμα στο οποίο υπάρχει η αντίστοιχη φωτογραφία που το avgi.gr αρνείται να αναπαράξει.

Παράλληλα υπάρχει και βίντεο με τίτλο «η στιγμή της γυναικοκτονίας στην Καβάλα», ολοκληρώνοντας έτσι τον δημοσιογραφικό κατήφορο για μερικά παραπάνω κλικ.