Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
Πανεπιστημιακή αστυνομία / Στους δρόμους της Αθήνας ξανά οι φοιτητές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πανεπιστημιακή αστυνομία / Στους δρόμους της Αθήνας ξανά οι φοιτητές

Φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από φοιτητές που διαμαρτύρονται  για την εγκατάσταση από την Παρασκευή της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας ΟΠΠΙ (Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων), στις Σχολές. Η διαδήλωση ξεκίνησε από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Την Παρασκευή το πρωί, οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας θα περιμένουν τους πανεπιστημιακούς αστυνομικούς από τις 6 το πρωί στις πύλες της Πανεπιστημιούπολης και της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, καθώς και της ΑΣΟΕΕ.

avgi.gr

Το κάλεσμα για τη διαδήλωση έγινε από τους φοιτητικούς Συλλόγους, ενώ μετά το πέρας της διαδήλωσης αναμένεται γίνει συντονιστικό.  Στην κινητοποίηση καλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι: Τοπογράφων και Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ, Κοινωνιολογίας, Τουρκικών Σπουδών, Δασκάλων, Νηπιαγωγών και Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ, Πανεπιστημίου Πειραιά, Σχολής Μηχανικών, Σχολής Επιστήμης Τροφίμων και Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού ΠΑΔΑ, Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Φοιτητικής Εστίας Αθηνών, Νέας Φοιτητικής Εστίας ΕΜΠ. Επίσης ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών ΕΜΠ και ο Σύλλογος Υποψηφίων Διδακτόρων ΕΜΠ, η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΜΠ, ο Σύλλογος εργαζομένων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Σύλλογος Διδακτικού Προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

https://youtu.be/dzKy18S6JHE
avgi.gr
avgi.gr

Φωτογραφίες - βίντεο: Κώστας Παπαντωνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL