Γυναικοκτονία στη Δράμα / Με σκάγια για αγριογούρουνο πυροβόλησε τη σύζυγό του

Γυναικοκτονία στη Δράμα / Με σκάγια για αγριογούρουνο πυροβόλησε τη σύζυγό του

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της γυναικοκτονίας στη Δράμα έφεραν στο φως τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 59χρονης γυναίκας  και του αυτόχειρα συζύγου της που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Η 59χρονη γυναίκα πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον 64χρονο εν διαστάσει σύζυγός της το βράδυ της Δευτέρας, ενώ στη συνέχεια ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του στην Προσοτσάνη Δράμας.

Πληροφορίες της Voria.gr αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού τους με δύο φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα, τα ξημερώματα της Κυριακής στο σαλόνι του σπιτιού τους.  Η γυναίκα πυροβολήθηκε στην πλάτη και στον θώρακα και υπέστη ρήξη καρδιάς, πνευμόνων και ήπατος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος της 59χρονης ήταν ακαριαίος και σημειώνει ότι τα σκάγια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν χοντρά, από αυτά που συνήθως χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνων.

Ο 64χρονος άνδρας, περίπου 30 λεπτά αργότερα μπήκε στην μπανιέρα του σπιτιού και πυροβόλησε μια φορά τον εαυτό του στην κοιλιακή του χώρα, χάνοντας τη ζωή του ακαριαία.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 59χρονης δεν προέκυψαν σημάδια πάλης ή προηγούμενης σωματικής κακοποίησης. Το σώμα της γυναίκας δεν φέρει ούτε εκχυμώσεις αλλά ούτε και εκδορές, κάτι που δείχνει ότι η 59χρονη δεν πρόλαβε να αντιδράσει και ότι δεν προηγήθηκε πάλη πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία αιτία για τη δολοφονία και την αυτοκτονία φέρεται να ήταν η απόφαση της γυναίκας να φύγει από το σπίτι, στο οποίο κατοικούσε με τον πρώην  σύζυγό της.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, στη Voria.gr, το ζευγάρι ήταν μαζί για τουλάχιστον 30 χρόνια και είχε δύο παιδιά καθώς και τρία εγγόνια. Πρόσφατα, η 59χρονη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον 64χρονο και κατά το διάστημα αυτό, η γυναίκα συζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ωστόσο πρόσφατα είχε πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι.

Το νεκρό ζευγάρι βρήκε η κόρη τους, ηλικίας 33 ετών, η οποία επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών της χθες στις 8.30 το πρωί.