Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Κακοκαιρία / Βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Εύβοια- Πλημμύρες, εγκλωβισμοί οδηγών στην Αττική
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία / Βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Εύβοια- Πλημμύρες, εγκλωβισμοί οδηγών στην Αττική

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΕΣΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
Πυροσβεστικό Σώμα / Twitter

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 36χρονου άνδρα στη Δίρφυ Ευβοίας, στην περιοχή Λειρί, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας. Όπως μετέδωσε το ertnews.gr, βρέθηκε και είναι σώος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 36χρονος έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο και επικοινώνησε με τις πυροσβεστικές αρχές για να τον εντοπίσουν.

Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που βρήκαν το όχημά του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ,16 πυροσβέστες με 9 οχήματα, η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ συνδρομή παρείχαν ο ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές και η ΕΛΑΣ.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, από τα στοιχεία του αυτοκινήτου του προκύπτει ότι πρόκειται για 36χρονο, κάτοικο Αθήνας

Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στη Σταμάτα

Από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την Αττική σημειώθηκαν πλημμύρες, πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος. Στη λεωφόρο Σταμάτας εγκλωβίστηκαν οδηγοί από τη νεροποντή οι οποίοι απομακρύνθηκαν με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Πτώσεις δέντρων κατά τη διάρκεια της νύχτας προκάλεσαν φθορές σε οχήματα και έκλεισαν δρόμους σε πολλές περιοχές, όπως μεταξύ άλλων στους Αγίους Αναργύρους, τη Φιλοθέη, τη Γλυφάδα και αλλού.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν για τον ίδιο λόγο και στο δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό (του παλιού Ηλεκτρικού).

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε, μεταξύ άλλων, σε Μαρούσι, Ηλιούπολη, Ίλιον, Μενίδι, Ραφήνα, Λυκόβρυση και Περιστέρι. Ζημιά προκλήθηκε επίσης σε πυλώνα της ΔΕΗ στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος της Οδού Βιθυνίας.

Ο καιρός της Πέμπτης

Τα φαινόμενα αναμένεται να μετατοπιστούν νοτιότερα, επηρεάζοντας επιπλέον τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα της Κεντρικής Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου. Από τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης πάντως ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στις περισσότερες περιοχές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL