Ηλιούπολη / Μέσω τηλεόρασης ο αστυνομικός προσπάθησε να εκβιάσει την 19χρονη

Ηλιούπολη / Μέσω τηλεόρασης ο αστυνομικός προσπάθησε να εκβιάσει την 19χρονη

Την οργισμένη αντίδραση της δικηγόρου της 19χρονης την οποία, αστυνομικός στην Ηλιούπολη, ανάγκαζε να εκδίδεται, προκάλεσε η παρουσία του τελευταίου σε τηλεοπτική εκπομπή κατά την οποία προσπάθησε να διαψεύσει όσα κατέθεσε η κοπέλα στις αρχές.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού από τον αστυνομικό της Ηλιούπολης, η οποία όμως δεν φοβίζει ούτε τη 19χρονη ούτε την ίδια. Σημειώνεται ότι ο ίδιος επανέλαβε πολλές φορές, ότι έχει «πολλά βίντεο».

Παράλληλα, απαντώντας στα όσα δήλωσε ο κατηγορούμενος στην τηλεοπτική εκπομπή, ότι «δήθεν, "από βάσιμη πηγή γνωρίζει" πως το αιχμάλωτο κορίτσι της Ηλιούπολης επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να ανακαλέσει τη μήνυση εναντίον του» η κα Λεγάκη ξεκαθαρίζει ότι η 19χρονη, «δεν ανακάλεσε, δεν ανακαλεί και δε θα ανακαλέσει καμία από τις αληθινές καταγγελίες του βασανισμού της».

Επιπλέον, η συνήγορος της 19χρονης αφήνει σαφείς αιχμές προς την εν λόγω τηλεοπτική εκπομπή καθώς όπως υποστηρίζει «του δίνει συχνά βήμα για να συκοφαντεί το παιδί», προσθέτοντας ότι δεν επικοινώνησε με την ίδια «ως όφειλε για να επιβεβαιώσω ή διαψεύσω την "πληροφορία"».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αντ. Λεγάκη:

«Έμαθα χθες ότι ο σωματέμπορος αστυνομικός της Ηλιούπολης, "εμφανίστηκε" τηλεφωνικά για άλλη μια φορά στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και υποστήριξε ότι δήθεν, "από βάσιμη πηγή γνωρίζει" πως το αιχμάλωτο κορίτσι της Ηλιούπολης επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να ανακαλέσει τη μήνυση εναντίον του, ενώ επανέλαβε πολλές φορές, ότι "έχει πολλά βίντεο".

Η εκπομπή που του δίνει συχνά βήμα για να συκοφαντεί το παιδί, Δεν επικοινώνησε μαζί μου ως όφειλε για να επιβεβαιώσω ή διαψεύσω την "πληροφορία"...

Ξεκαθαρίζω λοιπόν δύο πράγματα:

1. Την καταλάβαμε την απειλή, αλλά δεν φοβόμαστε. Το κορίτσι δεν είναι πλέον μόνο του, έχει συνήγορο, έχει φίλους, έχει συντρόφους και συντρόφισσες και προχωράει τη ζωή της με το κεφάλι ψηλά.

2. Δεν ανακάλεσε, Δεν ανακαλεί και Δεν θα ανακαλέσει καμία από τις αληθινές καταγγελίες του βασανισμού της. Δεν έχει καμία επικοινωνία με τον βορβορώδη κόσμο του σωματέμπορου και προετοιμάζεται για το δικαστήριο, όπου θα δώσει τη μάχη και θα την κερδίσει (και θα 'ναι μέρα μεσημέρι που λέγαμε παλιά)».