Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
24 °C
22.5°C25.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.0°C26.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
19.8°C24.0°C
1 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.7°C23.6°C
2 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
3 BF 44%
Πρύτανης ΑΣΟΕΕ / Τι απαντά για τον καθηγητή που ξυλοκοπήθηκε και διώκεται για τοκογλυφία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρύτανης ΑΣΟΕΕ / Τι απαντά για τον καθηγητή που ξυλοκοπήθηκε και διώκεται για τοκογλυφία

ΜΠΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΣΟΕΕ
photo intime

Σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΑΣΟΕΕ εγείρονται μετά τις δηλώσεις του πρύτανη ότι αν και η υπόθεση του καθηγητή που δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους έχει πάει από τις 29 Μαρτίου του 2020, το συμβούλιο δεν έχει ακόμα συνεδριάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Δημήτρης Μπουραντώνης, πρύτανης Οικονομικού Παν/μιου Αθηνών, μιλώντας στο OPEN, είπε ότι παρέπεμψε τον καθηγητή Δράκο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο στις 29 Μαρτίου 2021, μετά την ενημέρωση που είχαν από την εισαγγελία ότι διώκεται για τοκογλυφία.

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπως είπε, προΐσταται ανώτατος δικαστικός αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει συνεδριάσει για την υπόθεση και ενώ συμπληρώνεται σε λίγο διάστημα ένας χρόνος. 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για ποιο λόγο δεν έχει συνεδριάσει ακόμα το Πειθαρχικό Συμβούλιο, απάντησε ότι δεν είναι δικό του θέμα και πως η αρμοδιότητά του ήταν μόνο να παραπέμψει την υπόθεση του διωκόμενου καθηγητή στο συμβούλιο.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL