Κορωνοϊός / Δουλειές για τους κλινικάρχες με υπογραφή Γκάγκα και επιβράβευση Γεωργιάδη

Κορωνοϊός / Δουλειές για τους κλινικάρχες με υπογραφή Γκάγκα και επιβράβευση Γεωργιάδη

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κλινικάρχες και την κυβέρνηση φαίνεται να αποτελεί η οδηγία της Μίνας Γκάγκα να περικοπούν έως 80% τα χειρουργεία, όπου οι διοικητές κρίνουν αναγκαίο.

Για του λόγου το αληθές, ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, στις εργασίες του «Καθημερινή 1st Health Summit», τόνισε τη σημασία των επενδύσεων, κυρίως σε ιδιωτικά νοσοκομεία ή ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

Με το κλείσιμο του 80% των χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία, οι ασθενείς θα στραφούν αναγκαστικά στις ιδιωτικές κλινικές. Εκεί που ο Άδωνις Γεωργιάδης βλέπει κοσμογονία επενδύσεων. Την ώρα που συμπολίτες μας στοιβάζονται σε ράντζα και παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Το θέμα ανέδειξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγειας Δώρα Αυγέρη με ανάρτησή της. «Το 80% των χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία κλείνουν, αλλά ανοίγουν οι  δουλειές για τους κλινικάρχες. Μην ζορίζεστε άλλο Υπουργέ Υγείας και κυβέρνηση με τις fake διαψεύσεις. Λόγια… Στην πράξη: απόλυτη επιβεβαίωση από Άδωνι  Γεωργιάδη του σχεδίου Γκάγκα!» τόνισε.

Το θέμα έθιξε και ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου, με τον Ά. Γεωργιάδη να επιχειρεί να τον διαψεύσει.

Ωστόσο, το ίδιο το δελτίο της εκδήλωσης επιβεβαιώνει αυτό που φάνηκε από την αρχή. Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαιώνει πλήρως το σχέδιο της Μ. Γκάγκα και συνολικότερα της κυβέρνησης, να δώσουν βορά στους κλινικάρχες και στα μεγάλα συμφέροντα τους ασθενείς που θα αναμένουν τα χειρουργεία τους.