Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Πάτρα / 22χρονος ξύπνησε από κώμα ύστερα από δύο μήνες 
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάτρα / 22χρονος ξύπνησε από κώμα ύστερα από δύο μήνες 

Νοσοκομείο Ρίο Πάτρα
(EUROKINISSI)

Αίσιο τέλος είχε η μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του για τον 22χρονο Αλέξανδρο από το Βαρθολομιό της Ηλείας. Ύστερα από δύο και πλέον μήνες, που νοσηλευόταν σε κώμα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου στην Πάτρα, ο νεαρός ξύπνησε και πλέον βρίσκεται σπίτι του.

Σύμφωνα με το pelop.gr, παραμονές Δεκαπενταύγουστου ο 22χρονος έπεσε από άλογο με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, αλλά εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασής του διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ σε κωματώδη κατάσταση.

«Όχι μόνον επέστρεψε νικητής, αλλά αυτή η περιπέτεια δεν του άφησε καμία βλάβη», δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο συντοπίτης του και άνθρωπος που τον στήριξε από την πρώτη στιγμή ιατρός- καρδιολόγος στη Γαστούνη, Γιώργος Παναγούλιας. Σήμερα, ο Αλέξανδρος βρίσκεται στο σπίτι της μητέρας του στο χωριό της Ροδινής και ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπείας για την κινησιολογική του αποκατάσταση.

Ο Γιώργος Παναγούλιας χαρακτήρισε τον 22χρονο Αλέξανδρο μαχητή και με μεγάλη θέληση για ζωή. «Αυτός είναι ο λόγος που άντεξε και τα κατάφερε αλλά και χάρη στην τεράστια προσπάθεια των νευροχειρουργών και όλου του προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και έκαναν τα πάντα ώστε ο Αλέξανδρος να κερδίσει αυτή τη μάχη», είπε ο Γ. Παναγούλιας.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL