Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C20.2°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.9°C
0 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.5°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.1°C
0 BF 51%
Μίκης Θεοδωράκης / Σε τεστ DNA συμφώνησαν Μαργαρίτα Θεοδωράκη - Νίκος Κουρής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μίκης Θεοδωράκης / Σε τεστ DNA συμφώνησαν Μαργαρίτα Θεοδωράκη - Νίκος Κουρής

Μαργαρίτα Θεοδωράκη
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Εξώδικη πρόσκληση που απέστειλε ο Νίκος Κουρής, έλανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη για διενέργεια test DNA αδελφών, την ώρα που αναμένεται να ανοίξει η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι στον Νίκο Κουρή κατά την πρόσφατη εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων απαγορεύθηκε η χρήση του ονόματος «Μίκης Θεοδωράκης» με την επίκληση πως είναι γιος του και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η κόρη του συνθέτη θα εκδικαστεί στις 30 Νοεμβρίου.

Με την εξώδικη πρόσκληση ο Ν. Κουρής ζητεί από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού γενετιστή, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών, ώστε να διακριβωθεί αν έχουν βιολογική συγγένεια.

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εξώδικη πρόσκληση.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», η διενέργεια του test DNA συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL