Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Έρευνα για τα ονόματα των νηπίων και από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Έρευνα για τα ονόματα των νηπίων και από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Μπογδάνος
INTIME/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Διαδικασία αυτεπάγγελτου ελέγχου σχετικά με τη δημοσιοποίηση καταλόγου ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου από την ιστοσελίδα meaculpa.gr και την αναδημοσίευση της ανάρτησης από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο κίνησε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι ήδη, η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διεξάγει ποινική προκαταρκτική έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο βουλευτής της ΝΔ όταν ξέσπασε σάλος με την εμετική ανάρτησή του, εμφανίστηκε εξαιρετικά επιθετικός απειλώντας με αγωγές. Στη συνέχεια σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που αναπαρήγαγε κάνοντας λόγο για «λάθος» του.

Το Μαξίμου και ο πρόεδρος της Βουλής έσπευσαν να τον συγχωρήσουν προκειμένου να μην υπάρξουν αναταράξεις στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος.

Νωρίτερα σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης επιχείρησαν να υποβαθμίσουν τη φασιστικής έμπνευσης στοχοποίηση μικρών παιδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων:

«Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την ανάρτηση της ενημερωτικής ιστοσελίδας “mea culpa” με τίτλο “Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας” και τη δημοσίευση του καταλόγου με τα ονόματα μαθητών και της δασκάλας του εν λόγω νηπιαγωγείου, αλλά και σχετικές αναφορές που έλαβε για το εν λόγω θέμα, κίνησε διαδικασία αυτεπάγγελτου ελέγχου της υπόθεσης από την άποψη της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL