ΕΡΤ / Αλλαγή φρουράς στο αθλητικό τμήμα μετά το φιάσκο

ΕΡΤ / Αλλαγή φρουράς στο αθλητικό τμήμα μετά το φιάσκο

Νέος προϊστάμενος της διεύθυνσης του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ προαλείφεται ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, αθλητικός συντάκτης μέσα από τη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια ώρα λήγει η θητεία του Γιώργου Λυκουρόπουλου, ο οποίος φαίνεται να επιφορτίζεται τις αστοχίες στη μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και δεν ανανεώνεται η θητεία του.

Ο Γ. Λυκουρόπουλος, όμως, συνεχίζει τη συνεργασία του με την ΕΡΤ από τη θέση του συμβούλου. Με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου Γ. Γαμπρίτσου με χθεσινή ημερομηνία, 31.8, ο Γ. Λυκουρόπουλος προσλαμβάνεται ως ειδικός σύμβουλος - μετακλητός υπάλληλος, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο, με ειδικότερο αντικείμενο την παροχή συμβουλών σχετικά με τις ανάγκες του αθλητικού προγράμματος. Η πρόσληψη ισχύει από σήμερα.

Η προκήρυξη για τη χηρεύουσα θέση του Γ. Λυκουρόπουλου στη διεύθυνση του αθλητικού τμήματος δημοσιεύθηκε την περασμένη Παρασκευή και, όπως αναφέρεται, αφορά τη θέση «δημοσιογράφου - αρχισυντάκτη, του έργου της σύνταξης, επιμέλειας και σύνθεσης του αθλητικού τηλεοπτικού προγράμματος, της αρχισυνταξίας δημοσιογραφικών αθλητικών εκπομπών, καθώς και της εκφώνησης και περιγραφής αθλητικών γεγονότων».

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί τον Γ. Λυκουρόπουλο «για τη συμβολή του τα τελευταία χρόνια στην καλύτερη οργάνωση του αθλητικού τομέα, όπως και στον αναγκαίο εξορθολογισμό του κόστους των αθλητικών δικαιωμάτων».