Φρίκη στην Ηλιούπολη / Και τέταρτη συγκλονιστική καταγγελία γυναίκας για τον αστυνομικό

Φρίκη στην Ηλιούπολη / Και τέταρτη συγκλονιστική καταγγελία γυναίκας για τον αστυνομικό

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για την δράση του 39χρονου αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκο, του οποίου τα στοιχεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ με χαρακτηριστική καθυστέρηση. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή και τέταρτη κατά σειρά κοπέλα που έζησε τον εφιάλτη από τον αστυνομικό.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη, η κοπέλα αναμένεται να καταθέσει στις αρχές πώς έμπλεξε μέσα σε μια διαδικασία χειραγώγησης με τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο, ο οποίος φέρεται να την αιχμαλώτισε, να την βασάνιζε και να την απειλούσε με όπλο ώστε να την εξαναγκάζει να εκδίδεται και να συμμετέχει σε πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο.

Η κοπέλα καταγγέλλει ότι κινδύνευσε να πεθάνει και αναφέρει πως όλα τα στοιχεία που αναμένεται να καταθέσει στις αρχές είναι σε γνώση και άλλων δικηγόρων, εκτός της κυρίας Λεγάκη.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος μιλώντας στο in.gr, η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα των σχεδίων και των ορέξεων του κατηγορούμενου αστυνομικού πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν στην ηλικία των 20 ετών. «Ζούσε αιχμάλωτη του αστυνομικού, ο οποίος με χειριστικό τρόπο και υπό τη συνεχή απειλή όπλου την οδήγησε στην πορνεία και στη συμμετοχή σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου» προσθέτοντας παράλληλα πως και σε αυτή την περίπτωση ο αστυνομικός βίαζε και ξυλοκοπούσε την κοπέλα που κρατούσε αιχμάλωτη.

Όλα αυτά σε μια ημέρα κατά την οποία σημειώθηκε και τρίτη προφυλάκιση για το κύκλωμα της Ηλιούπολης. Ο νέος συλληφθέντας οδηγήθηκε στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, μετά την απολογία του, που κατηγορείται για εμπορία ανήλικου κατ' επάγγελμα, μαστροπεία και διακίνηση ναρκωτικών.