Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Λάκης Λαζόπουλος / Περιπέτεια υγείας για τον ηθοποιό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λάκης Λαζόπουλος / Περιπέτεια υγείας για τον ηθοποιό

Λαζόπουλος
INTIME/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος το Σάββατο το πρωί διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα και και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Λόγω αυτής της περιπέτειας όπως ανακοινώθηκε ακυρώνονται οι παραστάσεις που ετοίμαζε με τίτλο «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» με το θέατρο του Νέου Κόσμου, kai σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο. Συμπρωταγωνιστές του ήταν η Λένα Ουζουνίδου και ο Σπύρος Γραμμένος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram «Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο "Υγεία" το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

«Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορέσουμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη και αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου» σημειώνεται στην ίδια ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL